Suositussa Kimanttia-podcastissa vieraiilut ex-NHL-puolustaja Ossi Väänänen sai pelata pitkällä urallaan lukuisten supertähtien kanssa.

NHL-tasolla silloista Phoenix Coyotesia, Colorado Avalanchea, Philadelphia Flyersia sekä hetken Vancouver Canucksia edustanut isokokoinen puolustaja muisteli podcastissa Coyotes-vuosiensa kahta pelikaveria, supertähtistatuksen sekä ison egon omanneita Keith Tkachukia sekä Jeremy Roenickia

– Se oli jännä juttu. Sanoisin, että ehkä kaksi niin isoa egoa ei mahtunut samaan koppiin, Väänänen aloittaa.

– Nyt taas, kun olen katsonut (Michael) Jordanin The Last Dance -dokkaria, niin tulee mieleen se, että voittajatyypit jotka haluaa voittoa enemmän kuin mitään muuta, ei ole välttämättä mukavia tyyppejä ja niitä päähäntaputtelijoita. Ne vaatii paljon ja haluaa olla ykköstähtiä.

– Molemmat halusivat olla niitä staroja, mutta oli ihan selkeä homma, että Walt (Tkachuk) oli se ykkösäijä.

– Kyllä niitä tilanteita oli usein, että lähdettiin erään ja kävelin viimeisten joukossa askiin, niin siellä ne huuteli ”fuck you, fuck you” toisilleen. Sen jälkeen hypättiin askiin ja pelattiin taas täysillä voitosta, Väänänen muistelee.

Sekä Tkachuk että Roenick pelasivat NHL:ssä uskomattomat urat, ja kaksikko muistetaankin nykyään yhtinä historian parhaista yhdysvaltalaispelaajista.

Kuuntele Väänäsen vierailu kokonaisuudessaan täältä.