Anaheim Ducks-maalivahti Ryan Millerin NHL-ura on vääjäämättä lähestymässä päätöstään.

Viime kaudet Ducksissa John Gibsonin varamiehenä torjunut Miller pohti jatkosuunnitelmiaan sunnuntaina Sportsnetin haastattelussa.

– Haluan edelleen pelata, mutta ilmassa on monia kysymysmerkkejä. Ensinnäkin meidän kaikkien on totuttauduttava tähän uuteen normaaliin. Mitä se tarkoittaa urheilulle ja elämiselle yleensäkin. Kaiken keskipisteenä on perhe ja kuinka siitä pystyy pitämään huolen näinä aikoina, Miller toteaa viitaten maailmaa piinaavaan koronaviruspandemiaan.

Millerin sopimus Ducksin kanssa päättyy nyt kesken olevaan kauteen, eikä hän halua hätäillä päätöksensä kanssa.

– Laji on minulle erittäin tärkeä, mutta yritän olla realisti. Olen pitkän urani loppupuolella, joten soudan ja huopaan ratkaisun kanssa. Haluaisin todella pelata, se on todella hauskaa, mutta ensin on nähtävä miten asiat lopulta ratkeavat.

39-vuotiaalla yhdysvaltalaisveskarilla on jo tässä vaiheessa takanaan upea ura. Hänet palkittiin 2010 taalaliigan parhaan maalivahdin Vezina-palkinnolla.

NHL-maalivahtien kaikkien aikojen voittolistalla Miller majailee 387 voitollaan sijalla 15 vain kahden voiton päässä tshekkilegenda Dominik Hasekista.