Columbus Blue Jacketsin kanadalaispuolustaja Ryan Murray on taistellut läpi uransa todellisen loukkaantumiskierteen kanssa.

26-vuotias kesän 2012 kakkosvaraus on pystynyt pelaamaan NHL:ssä vain 358 ottelua tähän mennessä tulleesta 589:stä ottelusta.

– Mitään voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä jääkiekossa. Kaikki mitä annetaan, on otettava. Joskus ne asiat ovat negatiivisia, joskus positiivisia. Minulla on ollut hieman kumpaakin. Siitä täytyy vain ammentaa oppia, Murray pyöritteli The Score -sivuston haastattelussa.

Murrayn 4,6 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy kesällä 2021. Kanadalainen ei vielä itsekään ole varma, jatkuuko pelit niin pitkälle.

– Kaikki informaatio, jota olen saanut, niin vielä ei taida olla aika lopettaa uraa. Meillä on ollut lääkärin kanssa näitä keskusteluja jo. Ne ovat rankkoja keskusteluja, Murray taustoitti.

– Jätkiä loukkaantuu jatkuvasti, ja päätöksiä täytyy tehdä. Kun olet sen päätöksen tehnyt, niin sen kanssa täytyy elää. Olen vasta 26-vuotias, ja istun tässä miettimässä, että nyt täytyy vain tehdä se mitä voi. Tässä tilanteessa on kuitenkin pidettävä itsestään huolta. Nyt katson kuitenkin tulevaisuutta positiivisessa valossa, Blue Jackets -pakki jatkoi.