Viaplayssa herkutellaan Ovetshkinin juhlamaalilla – Haula muisteli podcastissa finaalisarjaa: ”Paikka, johon kukaan ei halua päätyä urheilijana”

© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin sai vajaat kaksi vuotta sitten kruunun uralleen, kun venäläistykki johdatti joukkueensa Washington Capitalsin Stanley Cupin mestareiksi. Ovetshkin palkittiin myös pudotuspelien parhaana pelaajana Conn Smythe Trophylla.

Vastapuolella oli tuolloin Vegas Golden Knightsia edustanut Erik Haula.

– Kun paikka tuli, oli kiekko aina maalissa. Se näkyi siitä Washingtonin touhusta, että kun paikka tuli, oli se melkein aina maalissa. Ovetshkin ja (Jevgeni) Kuznetsov olivat kovia jätkiä siinä sarjassa. Kuznetsov oli ehkä paras pelaaja siinä sarjassa. Hän hallitsi peliä. He laittoivat kiekkoa häkkiin, ja me emme pystyneet samaan. Se on iso ero, Haula muisteli Suplan Stanley Cup Classics -podcastissa.

Ovetshkin on tällä hetkellä seisahduksissa olevan NHL:n kaikkien aikojen kahdeksanneksi paras maalintekijä 706 osumallaan.

– Joka kerta, kun näen highlighteja, joissa Ovetshkin nostaa kannua, niin mieleen tulee flashbackit mieleen, että mitä jos. Se on kaikista huonoin tila, jossa urheilijana voi olla, kun miettii, mitä olisi voinut tehdä paremmin. Se on paikka, johon kukaan urheilijana ei halua päätyä, Haula sanoo.

Ovetshkinin merkkipaaluja ja kauden parhaita hetkiä muisteltiin maanantaina Viasatilla ja Viaplayssa. Washingtonin ottelu, jossa Ovetshkin tekee uransa 700. runkosarjamaalin New Jersey Devilsiä vastaan, on katsottavissa Viaplaysta. Löydät sen kohdasta ”maanantai 6. huhtikuuta kello 22.00”.

Mikäli haluat kuunnella Haulan haastattelun Suplassa kokonaisuudessaan, niin voit tehdä sen täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!