Jääkiekko on peruttu, missään ei tapahdu mitään isoimmista sarjoista Liigaa ja KHL:ää huomioon ottamatta. Rapakon takana torjuva, viime kevään HPK:n suomenmestari Emil Larmi osaa suhtautua perumisiin humoristisella tavalla – kuten hänen olemukseen tuntuu kuuluvan.

– Mestaruusjuhlat oli päiväkävely puistossa tähän meneillää olevaan showhun nähden, varaamaton pelaaja virnistelee Twitter-tilillään.

Emil Larmi

@emillarmi
Mestaruusjuhlat oli päiväkävely puistossa tähän meneillää olevaan showhun nähden.

Nuorten MM-kultamitalisti on pelannut toistaiseksi päättyneellä kaudella ECHL:ää Wheeling Nailersissa 11 ottelussa prosentein 90,8. AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin paidassa kiekot ovat pysähtyneet 88,3 prosentin varmuudella.

Larmin ECHL-joukkue ei ole yltämässä pudotuspeleihin, Pittsburgh Penguinsin farmijoukkue on sekin putoamassa jatkossa, mutta tyrkyllä jatkopaikka olisi.

– Suurin kysymys on, pelataanko pudotuspelit PlayStationilla vai Xboxilla, Larmi jatkaa.