Edmontonin tuoreet hankinnat iskettiin heti Connor McDavidin rinnalle – ja tulosta syntyi

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin siirtotakarajan kaksi hyökkääjähankintaa, Ottawa Senatorsista tullut Tyler Ennis sekä Detroit Red Wingsistä napattu Andreas Athanasiou saivat heti Oilers-debyytissään maistaa sitä, miltä tuntuu pelata maailman parhaan jääkiekkoilijan ”syöttötuolissa”.

Alkukauden kahdessa NHL:n surkeimmassa joukkueessa pelannut kaksikko istutettiin vierasottelussa Anaheim Ducksia vastaan Oilersin ykkösketjun laitaan itsensä Connor McDavidin rinnalle – ja tulosta syntyi välittömästi.

Koko kolmikko oli toisessä erässä mukana värkkäämässä Oilersin avausmaalia, jonka iski nuottaan 61 pelissä ennen treidiään tehot 14+19=33 nakutellut Ennis. Sama kolmikko oli asialla myös vajaa viisi minuuttia ennen ottelun loppua, kun Athanasiou tasoitti pelin 3-3:een.

Vaikka Oilers hävisi pelin jatkoajalla maalein 4-3, oli uuden ykkösketjun alku lupaava: Ennis ja Athanasiou kasasivat molemmat tehot 1+1 McDavidin pelatessa miehen normaalin iltapuhteen (0+3).

Ducksin ratkaisija löytyi sekin uusista pelaajista. Columbus Blue Jacketsistä maanantain siirtotakarajalla hankittu Sonny Milano vastasi uuden joukkueensa ensimmäisestä sekä viimeisestä osumasta.

Katso uuden Oilers-ykkösketjun maalit alta: