Vancouverille paha menetys: kaksi huippuhyökkääjää loukkaantuneena – toisen kausi ohi

© Kuva: Getty Images

Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Tyler Toffolin Los Angeles Kingsistä isossa pelaajakaupassa hankkinut Vancouver Canucks joutuu tulemaan tulevat viikot toimeen ilman kahta tärkeää hyökkääjäänsä.

Nuori tähtilaituri Brock Boeser huilaa seuraavat kolme viikoa kylkivamman vuoksi. Mies on ollut sivussa jo joukkueensa kolmesta edellisestä pelistä. Boeserin menetys on paha takaisku Canucksin pudotuspelikamppailulle, sillä 22-vuotias tähti on iskenyt kauden 56 pelissä komeat 45 (16+29) tehopinnaa.

Täksi kaudeksi Carolina Hurricanesista Vancouveriin siirtyneen pitkäaikaispotilas Micheal Ferlandin tilanne on vielä Boeseriakin synkempi. Mies on ollut sivussa tositoimista 10. joulukuuta alkaen aivotärähdyksen vuoksi. Välissä paluuta AHL-joukkue Utica Cometsin riveissä yrittäneen 27-vuotiaan laitahyökkääjän kausi on Canucksin tiedotteen mukaan nyt paketissa. Vielä viime kaudella 71 pelissä 40 pinnaa takoneen Ferlandin saldoksi jäi tältä kaudelta 14 ottelua tehoin 1+4.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!