Huippunäyttöjä NHL:ään! Carolinan suomalaishankinta loistaa AHL:ssä – noussut puolustajien maalipörssin voittotaistoon

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Oliwer Kaski on päässyt mahtavaan iskuun Carolina Hurricanesin farmijoukkueessa.

24-vuotias suomalainen on saalistanut tässä vaiheessa kautta Charlotte Checkersin riveissä 44 ottelussa komeat tehopisteet 10+11=21. Suurin osa tehopisteistä on syntynyt sen jälkeen, kun Detroit Red Wings kauppasi Kasken joulukuussa Hurricanesiin.

Viime kaudella Liigassa loistanut puolustaja on noussut ryminällä myös AHL:n puolustajien maalipörssissä. Kyseisessä tilastossa hän on tällä hetkellä toisella sijalle, eikä edellä ole kuin 14 maalia viimeistellyt Jacob MacDonald.

Viime aikaisten otteiden myötä on myös enemmän kuin todennäköistä, että Kaski saanee pian näytönpaikan NHL:n puolella. Suomalaispuolustaja ei ole pelannut vielä otteluakaan maailman kovimmassa kiekkosarjassa.