Toronto Maple Leafsin loukkaantumishuolet jatkuvat – tällä kertaa hyökkäyksen puolella.

Kasperi Kapasen kanssa aiemmin viikolla epäonnisesti yhteen pelitilanteessa törmännyt ruotsalaishyökkääjä Andreas Johnsson huilaa polvivamman takia näillä näkymin ainakin runkosarjan loppuun asti. Mies on arvioiden mukaan sivussa tositoimista seuraavat kahdeksan viikkoa.

3,4 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava Johnsson on pelannut tällä kaudella 43 peliä tehoin 8+13=21. Mies oli ennen loukkaantumistaan yksi Kapasen ohella siirtohuhuissa tiheimmin pyörineistä Leafs-pelureista.

Johnssonin heivaaminen pitkäaikaisloukkaantuneiden LTIR-listalle avaa Leafsille mahdollisuuden miehen palkan verran tilaa palkkakattoon mahdollisia lisävahvistuksia ajatellen. GM Kyle Dubasin on jo aiemmin uskottu etsivän vahvistuksia varsinkin kehnoon puolustukseensa, josta ovat tällä hetkellä kaiken lisäksi sivussa sekä Morgan Rielly että Cody Ceci.

Katso Johnssonin ja Kapasen törmäily alta: