Vancouverin supertulokas mykistävässä vireessä! Vain yksi legenda pystynyt samanlaiseen tuloskakauteen

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin puolustaja Quinn Hughes pelaa mykistävää tulokaskautta. Hän saalisti jälleen viime yönä kolme syöttöpistettä, kun Vancouver pöllytti Nashville Predatorsia 6-2 lukemin.

Hughes on kärkiehdokas himoitun parhaan tulokkaan Calder Trophyn voittoon yhdessä Colorado Avalanchen Cale Makarin kanssa. Vancouver-pakki on nakuttanut 56 ottelussa tehot 8+36=44. Hän on tällä hetkellä puolustajien pistepörssin viidentenä.

Nashville-ottelu oli Hughesille jo kauden neljäs kolmen tai useamman syöttöpisteen ottelu. Vastaavaan tulokaskaudellaan on NHL:ssä pystynyt vain yksi puolustaja, legendaarinen Ray Bourque. Kyse ei ole edes pelkästä seuraennätyksestä, vaan Hughes on ykkönen koko NHL:n historian mitattuna.