Viime kesänä jääkiekon AHL:n mestaruutta, Calder Cupia juhlinut Aleksi Saarela (arkistokuvassa) on ollut farmijäillä viime aikoina niin kovassa tikissä, että tämän NHL-joukkue Florida Panthersin luulisi olevan kiinnostunut hyökkääjän otteista.

Pelaaja on tehnyt tällä kaudella 39 farmipelissä pisteet 10+15=25, mutta esimerkiksi joulutauon jälkeen Saarelan vire on ollut suorastaan posketon. Hän on paiskinut vuodenvaihteen 11 ottelussa pisteet 5+6=11. Noista 11 matsista vain kolmessa Saarela on jäänyt pisteittä.

Torstaiyönä pelaaja iski yhden häkin komealla rannelaukauksella, kun Hershey Bears kaatui Springfieldin käsittelyssä luvuin 2-5.

Springfield Thunderbirds

@ThunderbirdsAHL
Yes Saarela, yes.

Saarela on pelannut tänä talvena kolme peliä ylhäällä NHL:ssä pisteittä. Pelaaja on NY Rangersin vuoden 2015 kolmannen kierroksen 89. varaus.

LUE TORSTAIAAMUN AHL-JUTUISTA MYÖS:

Koska NHL:ään? Superlupaus Olli Juolevi löysi huippuvireensä – takoo nyt kovaa jälkeä farmissa