Nyt jysähti! Boston Bruins heivasi varakapteeninsa siirtolistalle – pelannut lähes 1000 NHL-ottelua

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin leiristä kuuluu todella yllättäviä uutisia.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on asettanut siirtolistalle hyökkääjä David Backesin. 35-vuotias yhdysvaltalainen on joukkueen varakapteeni. Hänen vuosipalkkansa on peräti kuusi miljoonaa dollaria.

Backes on pelannut tällä kaudella NHL:ssä ainoastaan 16 ottelua, joissa hän on saalistanut kolme (1+2) tehopistettä. Tehokkaimmalla kaudellaan 2010-11 hän saalisti St. Louis Bluesin riveissä 62 (31+31) tehopistettä.

Backes on nyt muiden NHL-seurojen saatavilla, mutta mikäli yksikään seura ei nappaa yhdysvaltalaista riveihinsä, jatkuu hänen kautensa AHL:ssä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!