New York Rangersin hyökkääjälupaus Lias Andersson kohautti aikaisemmin tällä viikolla vaatimalla siirtoa toiseen NHL-seuraan.

New York Postin toimittajan Larry Brooksin mukaan Rangers on hyllyttänyt Anderssonin seuran toiminnasta, koska 21-vuotias ruotsalainen on kieltäytynyt osallistumasta AHL-joukkueen toimintaan.

Nyt Brooks on itse ottanut aiheeseen kantaa tuoreessa kolumnissaan.

Kokeneen toimittajan mukaan Anderssonin kauppaaminen ei tule olemaan helppoa, sillä nuori hyökkääjä on käytännössä pilannut vaihtoarvonsa toiminnallaan.

– Minkä veikkaatte olevan kysynnän pelaajaa kohtaan, jolta puuttuu nopeus ja räjähtävyys, tai joka ei ole edes kovinkaan luova kiekon kanssa? Puhumattakaan siitä, että hän jätti NHL-organisaationsa päivää myöhemmin, kun NHL:n joulun vaihtokauppakielto tuli voimaan, Brooks latasi.

Brooks osasi mainita ainakin yhden pelaajan nimen, joka voisi olla potentiaalinen vastike Anderssonista.

– Predators voisi olla halukas neuvottelemaan Eeli Tolvasen kauppaamisesta, eli pelaajasta, jonka tähti on alkanut myös sammumaan. Vuonna 2018 Predators ei suostunut vaihtamaan Tolvasta Rangersin Rick Nashiin, ja nyt hän on jäänyt pahasti jumiin AHL:ään, Brooks pyöritteli.