Washington Capitals on nojannut jo vuosikaudet kolmeen tähtipelaajaansa, Aleksandr Ovetshkiniin, Nicklas Bäckströmiin sekä maalivahti Braden Holtbyyn.

Kolmikosta kahden jälkimmäisen sopimus umpeutuu tulevana kesänä, ja myös Ovetshkin on aika ajoin leikitellyt ajatuksella uran päättämisestä Venäjällä.

Capitalsin omistaja Ted Leonsis kommentoi Bleacher Reportille tekevänsä kuitenkin kaikkensa ainakin venäläiskipparinsa sekä ruotsalaissentteri Bäckströmin pitämiseksi joukkueessa näiden peliurien päättymiseen asti.

– Alex on todella, todella lojaali persoona samoin kuin Nick. Haluamme luoda jotain yhteistä myös jatkossa. Molemmat pelaajat ovat kertoneet haluavansa päättää täällä sen mistä kaikki alkoi ja pelata uransa loppuun täällä. Joten teemme töitä tämän eteen, Leonsis paljasti.

Bäckströmin 10-vuotinen sopimus umpeutuu kesällä, ja ruotsalainen onkin kertonut useaan otteeseen halustaan jatkaa seurassa.

Sen sijaan Vezina-voittaja Holtbyn jatko seurassa näyttää ruotsalaissentterin jatkoa epätodennäköisemmältä. Capitalsilla ei ole varaa eikä välttämättä halua vastata rahallisesti kanadalaisvahdin mahdollisesti vapailta markkinoilta tulevana kesänä saamiin tarjouksiin, minkä lisäksi sillä on riveissään tulevaisuuden tähtivahtina pidettävä vasta 22-vuotias Ilja Samsonov.

Vihjasiko Leonsisin tuore kommentti nimenomaan Holtbyn lähdöstä, jää nähtäväksi.

LUE MYÖS: Nathan MacKinnon kommentoi Taylor Hallin siirtohuhuja: ”Hänen tulonsa Coloradoon olisi mahtavaa”

LUE MYÖS: Taas uusi suomalaisdebytantti NHL:ään? St. Louis nosti MM-kultaleijonan farmista