Taas uusi suomalaisdebytantti NHL:ään? St. Louis nosti MM-kultaleijonan farmista

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin palkkalistoilla toista kauttaan pelaavan puolustaja Niko Mikkolan NHL-unelma saattaa toteutua jo tänä viikonloppuna.

Blues nosti 23-vuotiaan 5. kierroksen varauksensa NHL-joukkueen matkaan perjantaina. Urallaan sekä nuorten että aikuisten MM-kultaa voittanut Mikkola korvaa loukkaantuneiden listalle asetetun Carl Gunnarssonin hallitsevan Stanley Cup -voittajan riveissä mahdollisesti jo lauantain kotiottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

193-senttinen Mikkola siirtyi St. Louisin organisaatioon viime kaudeksi Tampereen Tapparasta. Mies on toistaiseksi pelannut Bluesin farmiseura San Antonio Rampagen riveissä 96 AHL-ottelua tehoin 4+13=17.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!