Lähde: Vegas kiinnostunut näistä viidestä nimestä? Mukana yksi suomalainen

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NHL-kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista lähtenyt Vegas Golden Knights keikkuu tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla.

Seuran uskotaankin vahvistavan ennen kaikkea puolustusosastoaan vielä ennen siirtotakarajaa tavoitteenaan pudotuspeleihin pääsy ja siellä menestyminen.

The Athleticin kiekkotoimittaja Jesse Granger arvioi kasinokaupungin seuran olevan kiinnostunut ennen kaikkea viidestä puolustajanimestä. Toimittaja listaa viisikkoon New Jersey Devilsin Sami Vatasen, Philadelphia Flyersin Shayne Gostisbeheren, Detroit Red Wingsin Mike Greenin, Chicago Blackhawksin Erik Gustafssonin sekä Buffalo Sabresin Marco Scandellan.

Viisikosta Greenillä on sopimuksessaan siirrot osittain kieltävä pykälä, joskin Granger uskoo Red Wingsin veteraanipakin olevan halukas siirtoon mahdollisuuden avautuessa.

– 34-vuotiaan Greenin parhaat päivät ovat ehdottomasti takana, mutta hän voi yhä olla hyödyllinen kiekkoa liikuttava puolustava, joka osaa avata hyökkäyksiä ja tuoda osaamisensa ylivoimapeliin. Hänellä on lisäksi historiaa johtoportaaseen kuuluvan George McPheen kanssa 10 vuoden ajalta Washingtonista, toimittaja pyörittelee.

Viisikosta kaikkien paitsi Gostisbeheren sopimus umpeutuu tähän kauteen, joten puolustajahankinnassa kyse olisi lähtökohtaisesti vuokrapelaajan hankinnasta.

Vatasen kohdalla seura saisi puolestaan kokeneen oikeakätisen, niin ikään kiekkoa hyvin liikuttavan hyökkäävän puolustajan, jolloin sillä olisi jokaisessa kolmessa pakkiparissaan käytössä etevä kiekollinen puolustaja.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS