NHL-sisäpiiritoimittaja paljastaa: nämä neljä joukkuetta Taylor Hallin kintereillä – Devilsiltä kova hintapyyntö

© Kuva: Getty Images

Huhumylly New Jersey Devilsin Taylor Hallin mahdollisen siirron ympärillä jatkuu.

NHL:n toissa kauden arvokkaimman pelaajan kintereillä ovat tiettävästi useammat seurat, pelaahan supertähti parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta. Sportsnetin hovitoimittaja Elliotte Friedman paljasti tuoreeltaan uusia tietoja kanukkitähden tilanteesta.

– Yleisen uskomuksen mukaan Devilsin arvellaan pyytävän vaihdossa paria ykköskierroksen varausta, joista toinen olisi ehdollinen riippuen siitä, allekirjoittaako Hall jatkosopimuksen uuden seuransa kanssa tai miten joukkue menestyy kevään pudotuspeleissä. Lisäksi Devils toivoo saavansa kaupassa korkean profiilin tulevaisuuden lupauksen. Mikäli muut seurat eivät ole varmoja mahdollisuudesta jatkosopimukseen, kaupassa on heidän kannaltaan paljon hävittävää. Esimerkiksi Ottawa sai yhden erinoimaisen lupauksen vaihdossa Mark Stoneen, Friedman vertailee Devilsin korvauspyyntöä.

Toimittaja nostaa varsinkin neljä joukkuetta niiden seurojen joukkoon, jotka ovat tämän mukaan erityisen kiinnostuneita tähtilaiturin palveluksista.

– Uskon Edmonton Oilersin olevan yksi näistä seuroista Colorado Avalanchen, Montreal Canadiensin sekä St. Louisin Bluesin ohessa. Luulen, että paljon riippuu siitä, miten paljosta seurat ovat valmiita luopumaan saadakseen pelaajan, Friedman uskoo.

Hall vakuutti viikonloppuna, ettei ole vaatinut nykyiseltä seuraltaa Devilsiltä siirtoa toiseen joukkueeseen kesken kauden.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Taylor Hall avasi jatkosopimusneuvottelujaan – supertähti kiistää vaatineensa siirtoa

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!