Suoraa puhetta! NHL:n ”suomalaisjoukkue” Dallasilla eväät mestaruuteen – ”Rahkeet riittävät mihin vain”

© Kuva: Getty Images

Vahvasti suomalaisedusteinen Dallas Stars on pelannut viime aikoina todella väkevästi ja noussut taistelemaan läntisen konferenssin kärkisijoista.

Entinen NHL-ammattilainen ja nykyinen Viasatin kiekkoasiantuntija Ossi Väänänen on seurannut ilolla Miro Heiskasen, Roope Hintzin ja Esa Lindellin edustaman Dallasin pelejä.

– Ilolla olen seurannut. Dallas on yksi minun lempijoukkueitani ja siellä pelaa lempipelaajiani. Tykkään katsella heidän pelejään, pelaavat viihdyttävää kiekkoa, joka on iloa silmälle, Väänänen kehuu NHLSuomi-sivustolle.

Dallasin viime aikaiset pelit ovat olleet iloista katsottavaa, mutta pelistä oli ilo kaukana ensimmäisen yhdeksän kierroksen aikana, kun voittoja tuli vain yksi.

– Kausi alkoi heikosti. Tähtikaarti pelasi heikosti ja Roope Hintz piti maaleillaan laivaa pinnalla. Nyt Jamie Benn ja kumppanit ovat alkaneet toimittaa. Se, että ykköspyssyjen ollessa vaisumpia, ratkaisijoita nousi muualta, kielii materiaalin leveydestä. Dallasilla on tosi vahva nippu ja se on vain omasta halusta kiinni, miten pitkälle haluaa mennä. Palaset menestymiseen ovat kohdallaan ja rahkeet riittävät mihin vain, Väänänen uskoo.

Heikon alun jälkeen Dallas on tehnyt todella väkevää tulosta ja vaisu alku on vain kaukainen muisto.

– Mistä hidas alku johtui, syitä voi olla vaikka miten monta ja ainoastaan pelaajat joukkueen sisällä ne tietää. Joukkueessa on potentiaalia ja voimavaroja todella paljon. Benn muun muassa on sellainen nukkuva karhu, sen kun suututtaa tai motivoi oikein, niin se mies pystyy tekemään kentällä mitä vain ja kaikilla osa-alueilla mitä joukkue tarvitsee.

Minnesota Wild – Dallas Stars sunnuntaina klo 22.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!