Canadiens rypee syvällä NHL:ssä – Jesperi Kotkaniemi kommentoi maaliaan lyhyesti, luotsi täysin maissa: ”Olen ihan h*lvetin turhautunut”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensia edustava suomalaistrio Jesperi Kotkaniemi – Joel Armia – Artturi Lehkonen onnistui perjantain vastaisena yönä maalinteossa Habsin hävitessä New Jersey Devilsille maalikarkeloiden päätteeksi luvuin 4-6.

Kotkaniemi (1+1=2) vastasi joukkueensa toisesta, Armia (1+0=1) kolmannesta ja Lehkonen (1+0=1) neljännestä pömpelistä. Kolmosketjua johtanut keskushyökkääjä Kotkaniemi myönsi sen, että onnistuminen teki terää. Porilainen katkaisi peräti 14 ottelua ja yli puolitoista kuukautta käsittäneen maalittoman putkensa.

Voit katsoa pelin maalit täältä.

– Se tuntui hyvältä sillä hetkellä, mutta ei enää, sentteri Kotkaniemi tokaisi Canadiensin kotisivuilla.

Suomalaisista Armian tehotilasto jäi asteen plussalle ja Lehkosen nollille. Kotkaniemen tilastoihin kirjattiin asteen verran miinusta.

Päävalmentajalta täystyrmäys

Jos olivat Habsin sinivalkoiset pelaajat lupaavassa tikissä, niin eipä Habsiakaan tule tuomita totaalisesti. Joukkue esimerkiksi vei laukaukset luvuin 48-35.

– Laukausten ja maalien lukumäärää tarkastellessamme tiedämme, ettei meillä ole tässä ongelmaa. Ongelma on puolustuksessa. On turhauttavaa törmätä tällaisiin asioihin, joukkueen päävalmentaja Claude Julien sanoi.

Canadiens vaeltaa jo kuuden ottelun tappioputkessa. Edellinen voitto on irronnut parisen viikkoa sitten.

– Tyypit välittävät tästä, he haluavat edustaa Canadiensia ja he ovat turhautuneita. He haluavat menestyä. He eivät pidä siitä, mitä nyt on käsillä, luotsi pyöritteli.

Hänkään ei ole hyvällä fiiliksellä.

– Olen ihan h*lvetin turhautunut ja kyllästynyt häviämään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.