Mediajätti TSN:n toimittaja Frank Seravalli kirjoittaa, että Calgary Flamesin GM Brad Treliving on ilmoittanut päävalmentaja Bill Petersin jäävän pois joukkueen penkin takaa. Hän ei ole mukana Buffalo Sabres -pelissä, joka pelataan torstain vastaisena yönä.

Luotsin ympärillä kuohuu pahemman kerran.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
#Flames announce Bill Peters will not be behind the bench tomorrow in BUF.

GMBT: "Our review into the allegations from last evening continues. This is a very serious matter and we want to be thorough in our review. We will have no further comment until our review is complete."

– En koskaan halua kenellekään mitään pahaa, mutta nyt hän saa sitä, mitä hän tilaa. Päästyäni NHL:ään, hän oli kokemukseni mukaan ylivoimaisesti huonoin valmentaja. Hän potki minua ja löi toista pelaajaa päähän, Carolina Hurricanesissa Petersin kanssa samaan aikaan ollut tsekkipakki Michael Jordan lataa ja jatkaa Twitter-tilillään.

– Sitten hän vielä teeskentelee, ettei mitään olisi tapahtunut… En voinut uskoa silmiäni, että mitä parhaassa liigassa voikaan tapahtua… Olen onnellinen siitä, ettei minun tarvitse enää käydä läpi sellaista päivittäin.

Treliving kommentoi tapausta Seravallin twiitin mukaan niukkasanaisesti.

– Aiempien väitteiden tarkastelu jatkuu. Tämä on erittäin vakava asia ja haluamme olla perusteellinen arvioissamme. Meillä ei ole muuta kommentoitavaa, ennen kuin tätä tapaus on käsitelty.

Lisäksi ex-NHL-pelaaja Akim Aliu kertoi äskettäin pohjoisamerikkalaismedioille, että Peters oli muun muassa käyttänyt tummahkoa kanadalais-ukrainalaista kohtaan aikoinaan erästä n-kirjaimella alkavaa haukkumasanaa.