IS:n suositut Hockey GM ja Liigapörssi-pelit joudutaan lopettamaan nykyisessä muodossaan, tiedottaa Game Manager Ville Järvinen.

Suosittu jääkiekkoon liittyvä manageripeli on ollut ihmisten suosiossa jo peräti 25 vuoden ajan, mutta nyt Poliisihallitus on puuttunut asiaan – ja päättänyt lakkauttaa pelit nojaten päätöksessään arpajaislakiin.

– Arpajaislain noudattamista valvova Poliisihallitus on kiinnittänyt huomionsa Liigapörssiin. Heidän näkemyksensä mukaan Liigapörssi täyttää arpajaislain arpajaisten ja rahapelin määritelmät, ja 25.11. annetun päätöksen mukaan nykymuotoisen Liigapörssin toiminta tulee uhkasakon uhalla lopettaa.

– Tulemme noudattamaan kieltopäätöstä, ja tällaisenaan Liigapörssi tulee päättymään käynnissä olevaan 3. jaksoon, tiedotteessa kerrotaan.

Hockey GM:ssä ja Liigapörssissä pelaaja on saanut koota itselleen mahdollisimman hyvän kentällisen, jossa on kolme hyökkääjää, kaksi puolustajaa sekä maalivahti. Tavoitteena on ollut kerätä mahdollisimman paljon pisteitä esimerkiksi omien pelaajien keräämien tehopisteiden avustuksella.

Liigapörssi selvittää jatkomahdollisuuksia ja sitä, millaisia muutoksia eri vaihtoehdot toisivat palveluun. Jatkosta, jaettavista palkinnoista (jakso sekä kausi) sekä mahdollisuudesta rahojenpalautuksiin kausitunnusten osalta tiedotetaan myöhemmin lisää.