Farmiin NHL:stä lähetetty Urho Vaakanainen mielettömässä tikissä – mätti viikonloppuna hulppeat viisi pistettä, antoi farmikomennuksesta yllättäviä kommentteja

© Kuva: Getty Images

Vain kourallisen otteluita NHL:ssä ennen viikonlopun farmikomennustaan pelannut Urho Vaakanainen pääsi kovaan vireeseen hänen joukkueensa Providence Bruinsin juhlittua AHL:ssä.

Se kurmotti Hershey Bearsia luvuin 6-3 sunnuntai-iltana Vaakanaisen mätettyä peräti tehot 2+1=3. Tämä ja tämä häkki olivat Boston Bruinsinkin mukana olleelle pakille kauden ensimmäiset, ja nyt syksyn saldo farmissa on 2+5=7. Pelejä vyöllä on 17 kappaletta.

Kyseinen peli oli ilmeisen kaksijakoinen.

– Mielestäni ensimmäiset 35 minuuttia olivat todella hyviä. Sittemmin otimme jalan pois kaasulta. Meidän on kyettävä pelaamaan parempia kuusikymppisiä, pelaaja sanoi Providencen nettisivuilla.

Vaakanainen oli sunnuntai-iltana esillä monessa, sillä pisteiden lisäksi tilastoihin merkattiin tehotilaston huikea lukema +3. Kylkeen Vaakanainen otti kaksi rangaistusminuuttia ja sekä ampui jopa viisi kutia.

Viikonloppu oli suomalaiselle huikea muutenkin, sillä jo aiemmin Springfield Thunderbirdsiä vastaan 4-5-jatkoaikatappiossa alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari saalisti tehot 0+2 ja tehotilastoon taas häikäisevän lukeman +3.

– Viikonlopun ensimmäisessä pelissä tunsin, että minulla oli aikaa ja tilaa paljon. Se tunne siirtyi sunnuntaille. Bostonin matkassa oleminen auttaa. Siellä pääsee harjoittelemaan sellaisia miehiä, kuten (PatriceBergeron, (DavidPastrnak ja (BradMarchand vastaan. Se tekee todella hyvää.

AHL-komennus ei tainnut käydä Vaakanaiselle ylpeyden päälle. Pelaaja suhtautui siihen todella kunnioitettavalla ja kenties jopa yllättävällä tavalla.

– Tunsin oloni todella hyväksi. Palasin tänne innoissani pelaamaan, joten asiat tuntuivat mahtavilta.

Farmiurallaan 47 ottelussa tehot 6+15=21 iskeneen joensuulaispelaajan viikonloppu oli huikea. Tilastot olivat siis yhteenlaskettuna 2+3=5 ja +6!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.