TOP 5: NHL:n ensi kesän nimekkäimmät vapaat maalivahdit

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NHL:n ensi kesän vapaille maalivahtimarkkinoille on vapautumassa näillä näkymin useampikin nimekäs torjuja.

Meritoitunein viimeistä sopimuskauttaan pelaava maalivahti on ehdottomasti Washington Capitalsin Braden Holtby. 5,5 miljoonaa dollaria nykyisestä sopimuksestaan vuodessa kuittaava 30-vuotias kanadalainen on voittanut urallaan Stanley Cupin sekä Vezina-palkinnon. Holtbyn palkka noussee uuden sopimuksen myötä lähemmäs Sergei Bobrovskin lukemia (10 miljoonaa kaudessa), minkä vuoksi Capitals saattaakin päästää miehen vapaille markkinoille ja ojentaa ykkösvahdin paikan jatkossa 22-vuotiaalle superlupaus Ilja Samsonoville.

Muihin nimekkäimpiin vapautumassa oleviin vahteihin kuuluu mm. New York Islandersissa jälleen huippukautta pelaava 34-vuotias Thomas Greiss. Saksalainen on jo kertonut aikovansa vaihtaa maisemaa, mikä Islanders palkkaa KHL:n tähtivahdin ja parhaana NHL:n ulkopuolisena torjujana pidetyn Ilja Sorokinin ensi kaudeksi.

Kolmas ykkösvahtipotentiaalin omaava tulevan kesän rajoittamaton vapaa agentti on Vancouver Canucksin 30-vuotias Jacob Markström. Philadelphia Flyersin kokenut Brian Elliott sekä Dallas Starsin kakkosvahti Anton Khubodin puolestaan ovat enemmän kakkosmaalivahtitasoa NHL:ään. Kysyntää myös tälle kaksikolle löytyy silti yhä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS