Puolustaja Rasmus Ristolaisen ja Buffalo Sabresin kausi vaikuttaisi kulkevan jälleen surullisen tuttua käsikirjoitusta noudattaen.

Suomalainen avasi NHL-kauden maalitilinsä perjantain vastaisena yönä Boston Bruinsia vastaan, mutta ottelu päättyi lopulta Bruinsin 3-2-voitoon. Tappio oli Sabresille jo yhdeksäs viimeiseen kymmeneen otteluun.

– Tämä on raskasta. Me haluaisimme vain voittaa, eikä se onnistunut tänään. Kukaan ei kuitenkaan tule säälimään meitä, vaan on vain jatkettava työntekoa, Ristolainen totesi joukkueen nettisivulla.

Joukkueen peräsimeen täksi kaudeksi saapuneen Ralph Kruegerin mukaan ottelu oli varsinkin avauserässä täysin Sabresin hallussa, mutta…

– Tätä on juuri nyt vaikeaa sulattaa, pelasimme Bostonissa mielestäni koko liigan parasta joukkuetta vastaan niin hyvän avauserän kuin vain pystymme ja hallitsimme kamppailua kaikin puolin, mutta emme vain saaneet tulosta.

Buffalolaisjoukkue on luisumassa viime kauden tapaan hyvän alkukauden jälkeen melkoiseen alamäkeen. Viime sesongilla joukkue oli vielä marraskuun lopulla koko NHL:n kärjessä, mutta jäi lopulta pudotuspelien ulkopuolelle jo kahdeksannen kerran peräkkäin.