Chicagossa kaksi Stanley Cupia voittanut konkari pyörsi lopettamispuheensa – ura jatkuu Slovakiassa

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin riveissä uransa aikana kaksi kertaa Stanley Cupin voittanut laitahyökkääjä Kris Versteeg ei parin päivän takaisista lausunnoistaan huolimatta olekaan lopettamassa uraansa vielä kesken kauden.

33-vuotias 643 NHL:n runkosarjaottelua sekä 93 pudotuspeliä pelannut kanukki siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Slovakian pääsarjaseura HK Nitran riveihin, jota edustaa myös miehen puolustajana pelaava pikkuveli Mitch Versteeg, 31.

Isoveli Kris haluaa päättää uransa nuoremman veljensä seurakaverina sekä saada samalla tilaisuuden edustaa maataan vuodenvaihteessa pelattavassa legendaarisessa Spengler Cupissa, jossa Kanadan vaahterilehtipaidan pukee ylleen perinteisesti Euroopassa pelaavista nikkareista koottu ryhmä.

Alkukaudella kuusi ottelua AHL-seura Rockford IceHogsin kapteenina pelannut Versteeg päätti NHL-uransa toissa kaudella. Mies edusti viime kaudella KHL-seura Avangard Omskia sekä SHL-jengi Växjö Lakersia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!