Jakub Voracek jyrähti legendaariselle NHL-vahdille: ”V***u jätkä, turpa kiinni ja koppaa ne kiekot”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers tähtihyökkääjän Jakub Voracekin vierailu ex-NHL-gooni Paul Bissonnetten Spitting Chicklets -podcastissa on puhuttanut paljon rapakon toisella puolella.

Bissonnetten ja Voracekin keskustelun aiheeksi tuli nopeasti Flyersin surullisen kuuluisa historia maalivahtien kanssa.

Kokenut tshekkihyökkääjä uskoo, että Flyersin maalivahtitilanteesta ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan niin kauan, kun Carter Hart seisoo tolppien välissä.

– Pidän siitä Hartin ominaisuudesta, että hän pystyy pelaamaan paineen alla. Hän on 21-vuotias ja kaikki asiat riippuvat hänestä. Hän on se maalivahti, jota Philadelphiassa on etsitty 30 vuoden ajan, Voracek hehkutti pelitoveriaan podcastissa.

Flyersilta löytyy ainakin yksi maalivahti, joka jäi Voracekin mieleen vähemmän hyvällä tavalla.

Ilja Bryzgalov oli täällä, mutta hänessä vaikutti olevan jokin vialla. Sanon vain sen. Hänen tilastonsa, erityisesti toisella kaudella, eivät olleet edes niin huonot miltä ulkopuolelle näytti. Flyersilla vain meni poikkeuksellisen huonosti. Hänen haastattelunsa eivät totisesti olleet hyvä asia. Ne puheet jostain avaruudesta, ne… Kuuntele tämä. Voit vitsailla silloin tällöin, kun ottelu ei ole menossa. Mutta hän yritti olla hauska joka ikinen päivä, ja moni ei pitänyt siitä. Halusin vain sanoa hänelle, että: ”vittu jätkä, turpa kiinni ja koppaa ne kiekot”, Voracek latasi.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? Isän älytön vinkki sai Jakub Voracekin käyttämään alkoholia jo 14-vuotiaana