Mitä ihmettä? Isän älytön vinkki sai Jakub Voracekin käyttämään alkoholia jo 14-vuotiaana

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers tähtihyökkääjän Jakub Voracekin vierailu ex-NHL-tappelija Paul Bissonnetten Spitting Chicklets -podcastissa puhuttaa nyt Pohjois-Amerikassa.

Voracek tarjosi tuoreessa haastattelussa hyvinkin rehellistä puhetta nuoruudestaan Tshekeissä.

– Kun olin nuori, niin en erityisemmin tarkkaillut dieettiäni. Se oli todella epäammattimaista touhua. Laitoin kuitenkin myöhemmin ruokavalioni kuntoon – en olisi muuten tässä. Kuunnelkaa, olen kotoisin Tshekeistä, meillä on sellaista ruokaa että… Kun Philadelphia Flyers saapui vieraaksi Prahaan, niin kysyin jätkiltä: ”ymmärrättekö nyt, miksi tulin loman jälkeen lihavana takaisin?” Voracek sanoi huippusuosioon nousseessa Spitting Chicklets -podcastissa.

Voracekin mukaan hänen isältään löytyi hyvinkin erikoinen neuvo elämänlaadun parantamiseen.

– Kun olin nuori, niin tykkäsin juoda muutaman oluen ennen nukkumaanmenoa. Isäni sanoi minulle, että: ”juo pari kaljaa, koska niin nukut paremmin.” Minkä ikäinen olin silloin? No, ehkä noin 14-vuotias, mutta olin aika iso jätkä. Pelasin silloin 18-vuotiaita vastaan. Mutta ihan sama mitä tein illalla, muistin silti, että minun piti olla aina valmis harjoittelemaan aamulla, Voracek kertoo.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.