Taylor Hall siirtymässä mielenkiintoiseen osoitteeseen? ”Ei yllättäisi, jos tekisivät kaikkensa sen eteen”

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2010 ykkösvaraus Taylor Hall pelaa parhaillaan nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta New Jersey Devilsin riveissä.

Kuuden ensimmäisen NHL-kautensa ajan Edmonton Oilersia edustaneella 28-vuotiaalla on nyt meneillään jo viides sesonki Devilsissä, jonka riveissä kanadalainen on kertaalleen valittu koko NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman on maininnut jo aiemmin Oilersin johtoportaan olevan erittäin kiinnostunut Hallin tuomisesta takaisin seuraan. Myös Hallia itseään saattaisi houkutella pelaaminen maailman parhaan pelaajan, Connor McDavidin rinnalla.

Friedman uskookin Edmontonin iskevän kanadalaistähden pöydälle muhkean sopimustarjouksen viimeistään ensi kesänä siinä tapauksessa, että hyökkääjä päätyy mittauttamaan arvonsa vapailla markkinoilla. Toimittaja pitää mahdollisena jopa pelaajan paluuta vanhaan seuraansa NHL:n siirtotakarajalla.

– Ei yllättäisi yhtään, mikäli Edmonton olisi yksi suurimmista kosiskelijoista. En tiedä, onko heillä tarpeeksi paukkuja siirron toteuttamiseksi, mutten yllättyisi jos näin kävisikin, Friedman arvioi.

Käytännössä Hall olisi hankittavissa siirtotakarajalla ainoastaan siinä tapauksessa, ettei tämä suostu allekirjoittamaan jatkosopimusta Devilsin kanssa ja mikäli seura olisi jo tuossa vaiheessa menettänyt realistiset mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Hallin hankkiminen takaisin Oilers-nuttuun olisi joka tapauksessa melkoinen hauiksennäyttö seuran tuoreelta GM Ken Hollandilta, jonka palkkakattoajan pelaajakaupoissa ei ole ollut juurikaan kehumista huolimatta Detroit Red Wingsin takavuosien menestyksestä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!