New Jersey Devilsiin siirtynyt takavuosien tähtihyökkääjä katkerana vanhalle seuralleen: ”Mielestäni tein kaiken mahdollisen”

© Kuva: Getty Images

Vielä muutama vuosi sitten NHL:n tehokkaimpien voimahyökkääjien joukkoon lukeutunut Wayne Simmonds siirtyi kesällä vapaana agenttina New Jersey Devilsiin.

Kanadalaishyökkääjä teki paluun pitkäaikaisen seuransa Philadelphia Flyersin kotiareenalle torstain vastaisena yönä pelatussa vierasottelussa. 31-vuotias laituri ei edelleenkään täysin sulata tapaa, jolla Flyers luopui miehestä helmikuun siirtotakarajalla kauppaamalla viimeistä sopimuskauttaan pelanneen hyökkääjän Nashville Predatorsiin.

– Annoin niin paljon aikaani, sekä vuodatin hikeä ja kyyneleitä tämän seuran eteen. Mielestäni tein kaiken mahdollisen saadakseni jatkosopimuksen, Simmonds avautuu tuntemuksistaan The Philadelphia Inquirer -lehden haastattelussa.

Uransa toistaiseksi parhaalla kaudella 2015-16 kunnioitettavat 32 maalia ja 60 tehopistettä iskenyt kanadalainen toimi lähes viiden kauden ajan myös Flyersin varakapteenina.

Pelaajan toiveista huolimatta ura ei jatkunut Flyersissa, jonka seurajohto pettyi hyökkääjän viime vuosina pudonneisiin hyökkäyspään tehoihin. Simmonds allekirjoitti kesällä vuoden ja viiden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen New Jersey Devilsin kanssa.