Harjoituskaudella suomalaista Mestis-joukkue Heinolan Peliittoja edustanut Karri Rämö ei jatka joukkueen matkassa vahdin ollessa jo muualla maailmalla.

Swiss Hockey News -sivusto kirjoittaa, että asikkalalaislähtöinen torjuja on Sveitsissä NLA-joukkue Rapperswilin mukana.

Sveitsissä kuvioitaan ovat lähimenneisyydessä hioneet niin ikään työttömät Patrik Laine ja Mikko Rantanen. Winnipeg Jetsin ja Colorado Avalanchen tähdet odottelevat uusien sopimuksien syntymisiä.

Koska entinen NHL- ja KHL-vahti Rämö on työtön, on hänen pääasiallinen tehtävänsä pitää itseään kunnossa. Joukkue, jonka mukana Rämö keikkuu, on voittanut kauden viidestä ensimmäisestä sarjapelistään komeasti neljä.

Maalivahti kuului viime kaudella venäläisen KHL-joukkue Avangard Omskin rinkiin, mutta pelejä vyölle ei kertynyt yhden ainuttakaan.

Edelliset sarjapelit asikkalalainen on pelannut toissa kaudella. Rämö torjui Jokereiden paidassa 18 runkosarjan ottelua kiekkojen pysähtyessä peräti 93,0 prosentin varmuudella, kuuden pudotuspeliottelun vastaava tilasto näytti vieläkin huikeampaa lukemaa 95,4.