Patrik Laineen taannoisessa haastattelussa laukomat sanat halusta pelata Winnipeg Jetsin parhaiden pelaajien kanssa tulkittiin luonnollisesti piikiksi suomalaisen nykyistä ketjukaveria Bryan Littleä kohtaan.

Laine onkin jo ehtinyt pahoitella asiaa kokeneelle Littlelle.

– Hän tekstasi ja pyysi minua soittamaan. Soitin ja juttelimme pari minuuttia. Hän pyysi anteeksi ja pahoitteli tapaa, jolla hänen sanojaan tulkittiin. Tajusin sen tavallaan jo ennen kuin juttelimme. Tunnen hänet tarpeeksi hyvin tietääkseni, ettei hän alkaisi tarkoituksellisesti puhumaan negatiivisia asioita, ei etenkään joukkuekavereistaan, Little kertoo NHL.comin toimittaja Tim Campbellille.

Little sanoi ymmärtävänsä täysin tilanteen.

– Joskus näitä asioita ymmärretään väärin. Ja kyllä, Scheifs ja Wheels ovat parhaat pelaajamme. Haluaisin itsekin pelata heidän kanssaan. Luulenpa kaikkien haluavan. Kun on nuori, sitä haluaa tehdä enemmän maaleja ja saada enemmän pisteitä. Saada enemmän jääaikaa ja niin edelleen. Nähdäkseni hän puhui vain siitä ja haluaa olla yksi johtavista pelaajistamme, 31-vuotias Little jakoi ymmärrystä nuoren suomalaisen avautumiselle.

Little iski viime kauden runkosarjassa 41 tehopistettä. Laineen rinnalleen hamuama Mark Scheifele puolestaan nakutteli yli tuplamäärän tästä, 84 pinnaa.