Detroit Red Wings testaa ruotsalaishyökkääjää – jatkuuko maailmanmestarin NHL-ura?

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wings on solminut try out -sopimuksen hyökkääjä Magnus Pääjärven kanssa. Viime kaudella Pääjärvi edusti Ottawa Senatorsia ja iski runkosarjassa tehot 11+8=19.

Pääjärvi on alunperin Edmonton Oilersin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2009. Pitkän NHL-uran tehnyt hyökkääjä ei kuitenkaan koskaan onnistunut nappaamaan kärkiketjujen roolia NHL:stä. Sen sijaan hänestä on viime vuosina kuoriutunut erinomainen nelosketjun hyökkääjä.

Urallaan Pääjärvi on tähän mennessä edustanut Edmonton Oilersia, St. Louis Bluesia sekä Ottawa Senatorsia. Ruotsin maajoukkueessa Pääjärvi on voittanut yhden maailmanmestaruuden, MM-hopean ja -pronssin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!