Kannattaisiko Toronton kaupata supertähtensä? ”Mikäli saisivat vaihdossa…”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin pitkälle venyneet sopimusneuvottelut Mitch Marnerin kanssa saattavat pahimmassa tapauksessa merkitä seuralle sitä, että toisella kaudella peräkkäin yksi sen avainpelaajista avaa kautensa kaukalon sijaan kotisohvalla.

Toronto Sunin Damiex Cox ehdottaa kirjoituksessaan, että mikäli Leafs haluaa tavoitella Stanley Cupia mieluummin, kuin että se istuttaisi Marneria kotonaan osan kaudesta tai pahimmassa tapauksessa koko sesongin, kannattaisi seuran harkita viime kauden parhaan pistelinkonsa myymistä tietyin ehdon.

– Jos kilpaileva seura tarjoaa kaksi laatupelaajaa, jotka ovat alle 27-vuotiaita ja joilla on vähintään kaksi vuotta sopimustaan jäljellä, Leafsin pitäisi harkita tarkkaan kauppojen hyväksymistä. Toisen pelaajista tulisi olla top 4 -puolustaja, toisen 30 maalin tekijä, Cox maalailee skenaariota Marnerin mahdolliselle kauppaamiselle.

Marner vaatii Leafsiltä tiettävästi 11 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mikä nostaisi pelaajaan samaan palkkaluokkaan seuran kovapalkkaisimpien – John Tavaresin ja Auston Matthewsin – kanssa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!