Minnesota-hyökkääjä kateellisena vanhalle ketjukaverilleen NHL-20 arvosanasta: ”Elämä on joskus epäreilua”

© Kuva: Getty Images

EA Sportsin NHL-pelisarjan uusin osa on monelle kiekon ystävälle ensimmäinen merkki kiekkokauden lähestymisestä. Syksyn mittaan peliyhtiö paljastaa pelaajien kokonaistaitoja. Eri pelaajien taidoissa riittää paljon puhetta faneille, mutta niin myös itse NHL-pelaajillekin.

Kesällä Minnesota Wildiin siirtynyt hyökkääjä Mats Zuccarello oli Twitterissä harmistunut saamastaan kokonaisarvosanasta, 84. Hän vitsaili kateellisena entisen ketjukaverinsa Mika Zibanejadin saamasta paremmasta arviosta.

– On HULLUA, kuinka Mika Zibanejadilla on parempi arvosana kuin minulla, kun kannoin häntä selässäni viimeiset 2-3 vuuotta. Elämä on joskus epäreilua, luulen, Zuccarello kirjoitti.

Zibanejad vastasi twiittiin usealla nauruemojilla. Voit katsoa Zuccarellon twiitin alta.

Kertoimet ottelulleMinnesota Wild - Arizona Coyotes15.11.2019