New York Islanders hankki NHL-flopin – viimeinen mahdollisuus kääntää uran suunta

New York Islanders on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Derick Brassardin kanssa. Vuosipalkka uunituoreessa kontraktissa on 1,2 miljoonaa dollaria.

31-vuotias Brassard joutui etsimään itselleen pitkän aikaa uutta seuraa. Pitkän ja tehokkaan uran NHL:ssä tehnyt hyökkääjä ei ollut viime kaudella parhaimmillaan ja nyt hänellä on paljon todistettavaa. Vuoden sopimus on selkeä signaali, että pelaajaan ei ole hurjasti luottamusta, vaan näyttöjä on tultava.

Viime kautensa Brassard aloitti Pittsburgh Penguinsissa, mutta kauden mittaan siirtyi Florida Panthersin kautta Colorado Avalancheen. Koko kaudella Brassard pelasi 70 ottelua ja teki niissä 23 tehopistettä.

Pelaajaliikenne Islandersista ulos tai sisään on ollut maltillista. Ainoita lähtijöitä ovat Valtteri Filppula ja maalivahti Robin Lehner. Hankintojen listalla on Brassardin lisäksi maalivahti Semjon Varlamov.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!