Muiden joukkueiden treeneissä vierailu on jääkiekkoilijoille kesällä tyypillistä. Esimerkiksi Florida Panthersin suomalaispelaajat Aleksander Barkov ja Henrik Borgström ovat olleet tänä suvena Tapparan ja HIFK:n jäillä.

Nyt ruotsalaisjoukkue HV71 sai maalilleen todella kovan nimen. Eräillä jäillä tolppien välissä nimittäin seisoi suomalaistähti Juuse Saros.

HV71

@HV71
Denna veckan tränar @PredsNHL målvakt Juuse Saros med HV71. #hv71 #nhlpreds

SHL:ssä pelaavan HV71:n suomalaisstara on hyökkääjä Juuso Ikonen. Saros ei puolestaan ole koskaan edustanut kyseistä joukkuetta, eikä hän ole itse asiassa ikinä pelannut Ruotsissa missään muussakaan seurajoukkueessa.

Tammikuun 2014 nuorten maailmanmestari on Nashville Predatorsin sopimuspelaaja. Hän pysäytteli pikkumustia viime kaudella NHL:n runkosarjassa 91,5 prosentin varmuudella, pudotuspeleissä vastaava tilasto oli häikäisevä 95,2. Hän tosin pääsi irti vain yhdessä playoff-matsissa.

LUE SAROKSESTA MYÖS:

Nashvillen Juuse Saroksella näytön paikka – takana vaanii nyt kaksi nuorta ja nälkäistä maalivahtia