Nashville Predatorsissa Pekka Rinteen kakkosmiehenä usean kauden ajan kiekkoja torjunut Juuse Saros lähtee ainakin vielä alkavaan kauteen kokeneen maanmiehensä kakkosena.

24-vuotiaan Saroksen vastuu on kasvanut kausi kaudelta tasaisesti – 21, 26 sekä viime kaudella 31 runkosarjaottelua (joista 27 starttia) lupailevat sitä, että vastuu Rinteen ja Saroksen välillä saattaa alkavalla kaudella jakautua jo lähes puoliksi.

Predatorsia läheltä seuraava Predlines-sivusto ennakoi Saroksen pelaavan tulevalla kaudella noin 35 runkosarjaottelua päälle 92 prosentilla. Samalla sivusto muistuttaa, että Saroksen on tulevalla kaudella todistettava lopullisesti olevansa valmis kantamaan Predatorsin ykköstorjujan viittaa 37-vuotiaan Rinteen astuessa syrjään jossain vaiheessa.

Predators kiinnitti lisäksi kesällä kokoonpanoonsa kaksi uutta maalivahtinimeä, Connor Ingramin sekä varaustilaisuuden 5. kierroksella napatun Ethan Haiderin. Kaksikosta 22-vuotias Ingram pysäytti päättyneellä kaudella kiekot Tampa Bay Lightningin farmiseura Syracuse Crunchin maalilla vakuuttavalla 92,2 prosentin varmuudella. Ingram saattaa kamppailla tosissaan ykkösvahdin paikasta Saroksen kanssa sitten, kun Rinne malttaa lopettaa uransa.

Uskotko Saroksen kaappaavan jo alkavalla kaudella Predatorsin ykköstorjujan vastuut Rinteeltä? Keskustele tästä ja muista kuumimmista NHL-aiheista NHL-olohuoneessa.