Chicago Blackhawksin tuore ruotsalaisvahvistus ei vakuuta: ”Näyttää hitaalta, ei pysy muiden vauhdissa”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin vaihdossa suomalaispuolustaja Henri Jokiharjuun Buffalo Sabresistä hankkima ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylander ei ole vakuuttanut ensimmäisissä harjoituksissaan uuden joukkueensa väreissä.

Blackhawksin sisäpiiritoimittaja Ben Pope kertoi tuoreeltaan havaintojaan ruotsalaisnuorukaisen otteista seuran harjoituksissa, eivätkä ne ainakaan mairittele 21-vuotiasta hyökkääjää.

– Olen huolissani siitä, mitä en näe Nylanderin pelissä. Hän näyttää hitaalta ja on puolustuspäässä askeleen muita jäljessä. Hyökkäyspäässä hän on näkymätön ilman kiekkoa ja yrittää liian hienoja juttuja ollessaan kiekossa, toimittaja luettelee.

Nylander pelasi viime kaudella Sabresin riveissä 12 ottelua tehoin 2+2. Useat Blackhakws-fanit ovatkin kummastelleet ruotsalaisen hankintaa varsinkin, kun seura luopui vaihdossa lupaavasti Jokiharjusta.