Chicago-puolustaja ihmeissään seuransa siirtorumbasta: ”Aina kun avaan internetin, jotain tapahtunut”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin GM Stan Bowman on tehnyt useita peliliikkeitä nostaakseen joukkueensa tulevalla kaudella jälleen salonkikelpoiseksi pudotuspelijoukkueeksi.

Blackhawks kiinnitti vapailta markkinoilta Vezina-ehdokkaanakin päättyneellä kaudella olleen maalivahti Robin Lehnerin, minkä lisäksi viime kaudella vuotanutta alivoimapeliä on paikkailtu mm. Olli Määtän ja Calvin de Haanin hankinnoilla.

Seuran 26-vuotias luottopuolustaja Connor Murphy on innoissaan uusista hankinnoista.

– Hurja määrä siirtoja! Aina kun avaat internetin, jotain uutta on tapahtunut. On vaikeaa nähdä pitkäaikaisten pelikavereiden tulevan kaupatuksi, mutta saimme toisaalta tilalle kokeneita pelaajia, jotka ovat isoja nimiä tässä liigassa ja auttavat meitä varmasti paljon, Murphy kommentoi NBC Sportsille.

Murphy sanoo olevansa innoissaan varsinkin Lehnerin saapumisesta.

– Hän on mahtava kaveri. Iso mies, rakastan isokokoisia maalivahteja! Meillä on kaksi kokenutta maalivahtia ja Lehnerillä on allaan loistava vuosi Islandersissa. Olen hänen suuri faninsa, Murphy hehkuttaa seuran tuoretta ruotsalaiskiinnitystä.

Kahdesti peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Blackhawks oli ennen nykyistä kuivaa kauttaan jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeksi kaudella 2007-08. Kyseinen kausi oli samalla viimeinen Blackhawksin sysimustasta 10 vuoden jaksosta, jolloin seura selviytyi pudotuspeleihin ainoastaan kerran.