Suomalaistähti ei turhia stressaa! Näin Patrik Laine kommentoi sopimustilannettaan

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Winnipeg Jetsin Patrik Laine kunnostautui lauantaina eri urheilulajin parissa, kun hän osallistui Bermudan Kannu -tennisturnaukseen Helsingin Kalastajatorpalla.

Suomalaistähti oli luonnollisesti tapahtuman seuratuin pelaaja ja hän pääsi jakamaan nimmareita faneille läpi päivän. Samalla Laine kommentoi nykyistä sopimustilannettaan, joka herättää tällä hetkellä paljon keskustelua Pohjois-Amerikassa.

– Aika moni medianedustaja on kysynyt, että tuleeko mietittyä näitä juttuja, mutta ei kyllä tule yhtään. Ainoat kerrat, kun mietin näitä, on silloin, kun te tulette kyselemään näitä. Keskityn vain harjoitteluun ja kesän viettoon. Ne hommat hoituu kyllä sieltä jossain vaiheessa, Laine sanoi medialle.

Kesällä suomalaistähti onkin mennyt kovaa harjoituskentällä. Vapaapäiviä on viikossa on vain yksi, joten tilanne näyttää tulevan kauden suhteen hyvältä.

– Enhän mä juurikaan treenaa. Ei vaan, joka päivä paitsi lauantaisin. Kovaa mennään ja tehdään ihan perus nopeus- ja punttiharjoituksia sekä erilaisia pallopelejä. Nyt on myös jäällä ruvettu käymään, joten aika monipuolista harjoittelua, Laine paljasti.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @ladalahtinen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.