Huima vedonlyönti kannatti: St. Louis-fani nettosi Stanley Cup-voitolla 100 000 dollaria – ”Kaikki kutsuivat minua idiootiksi”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin Stanley Cup-mestaruus tiesi myös melkoista tilipäivää eräälle joukkueen uskolliselle kannattajalle.

Scott Berry päätti viime tammikuun työmatkallaan Las Vegasissa lyödä vetoa suosikkijoukkueensa mestaruuden puolesta. (lue juttu täältä)

Tuossa vaiheessa koko sarjan jumbona majailleen Bluesin jättipotti näytti kaikkea muuta kuin todennäköiseltä ja Berry saikin Paris Las Vegas-hotellin kasinossa missourilaisjoukkueen voitolle kertoimen 250 ja sijoitti vetoon 400 dollaria.

Kevään mittaan joukkueeseensa uskonut fani alkoi saada kupongistaan jo suuria tarjouksia, mutta ei luopunut omasta näkemyksestään.

ESPN Chalkin toimittaja Ben Fawkesin mukaan suurin tarjous tuli ennen finaalisarjan kuudetta osaottelua Bluesin johtaessa tuolloin voitoin 3-2. Kupongista luopuminen olisi tuonut miehelle 75 000 dollaria.

– Kaikki kutsuivat minua idiootiksi, kun en suostunut suojaamaan vetoani (ja ottamaan rahoja), Berry kertoi jännittävistä hetkistä The Action Network-vedonlyöntisivustolle ja jatkoi:

– Halusin tätä itselleni ja kaupungille. Kun asetin vetoni, minulla oli tunne, että se (mestaruus) toteutuu ja jos olisin luopunut vedostani, olisi se ollut merkki etten uskonut tunteeseeni.