Oho! NHL-lupaus voitti jalka murtuneena mestaruuden, MVP-tittelin ja pistepörssin

© Kuva: Getty Images

Toimittaja Mike Solarte kirjoitti Twitter-tilillään, että AHL:n pudotuspelien pistepörssin ylivoimaisesti voittanut ja MVP-pelaajaksi valittu Andrew Poturalski taisteli farmisarjan kauden viimeisissä peleissä murtuneella vasemmalla jalalla.

Charlotte Checkers -pelaajan jalka murtui Twiitin mukaan toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa Hershey Bearsia vastaan. Hän sai jalkaansa sen murtaneen kudin.

Charlotte vei äskettäin historiansa ensimmäisen Calder Cupin mestaruuden. Kun yhdysvaltalainen voitti pistepörssin lukemin 12+11=23, oli näyttö tulevaa kohti tietysti valtava. Pelaajaa ei ole varattu mihinkään NHL-joukkueeseen.

Joukkueeseen kuului myös Aleksi Saarela. Tuore mestari sijoittui pudotuspelien pistepörssissä komeasti seitsemänneksi lukemin 7+8=15.