Buffalo Sabres tiedotti Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna mm. Twitter-tilillään, että joukkue ja tähtipelaaja Jeff Skinner ovat rustanneet peräti kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Koviin tehoihin pystyvä hyökkääjä tienaa kaudessa yhdeksän miljoona dollaria.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
IT’S DONE!

We have signed forward Jeff Skinner to an eight-year contract with an average annual value of $9 million: bufsabres.co/dHIuiX

27-vuotias laituri on pelannut taalajäillä sesongista 2010-11 lähtien, ja uran ensimmäiset vuodet menivät Carolina Hurricanesissa. Hän siirtyi viime kaudeksi Sabresiin paukuttaen heti uudessa joukkueessaan hulppeat tehot 40+23=63.

Kanadalaisen uratilastoissa on uskomaton yksityiskohta. Skinnerille on kertynyt vyölle NHL:ssä kunnioitettavat 661 kamppailua, mutta ne kaikki ovat runkosarjapelejä! Kun Buffalon viime vuosien taso on ihmisten tiedossa, tulee ensimmäisenä mieleen ajatus, että näinköhän laitahyökkääjä voi taas kerran unohtaa haaveet Stanley Cupista ja pudotuspeleistä ylipäätään.

Jos väite ja otsikon kysymys kuulostavat yliampuvilta, niin väännetäänpä rautalangasta. Buffalo on pelannut pudotuspeleissä edellisen kerran keväällä 2011, eli yllätys yllätys, juuri kahdeksan kautta sitten.