Juhannuksena Vancouverissa järjestettävän NHL-varaustilaisuuden suurin suosikki ykkösvaraukseksi, yhdysvaltalaishyökkääjä Jack Hughes, kertoi lauantaina ettei ota osaa parhaillaan Buffalossa käynnissä olevan NHL Combine-leirin fysiikkatestehin.

– Olen pelannut kiekkoa viimeiset kaksi kuukautta ja tulin vasta viikko sitten takaisin kotiin, Hughes totesi toimittajille ja jatkoi:

– En ole lainkaan harjoitellut. Se olisi melkein sama kuin menisi (koulussa) kokeisiin ilman että olisi opiskellut. Tästä syystä en halua riskeerata mitään etten loukkaantuisi.

Jenkkilupauksella on riittänyt viime kuukausina haipakkaa, sillä hän pelasi ensin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Ruotsissa ja jatkoi suoraan Slovakiassa pelattuun aikuisten MM-turnaukseen.

Hughesin mukaan hän ei kärsi tällä hetkellä mistään loukkaantumisista, vaan kyseessä oli vain varotoimenpide.

Nuori keskushyökkääjä tapasi NHL Combinen aikana yhteensä kymmenen eri seuran edustajat. Näiden joukossa olivat myös ensimmäisenä varaamaan pääsevät New Jersey Devils ja New York Rangers.

Hughesin kovin kilpailija varaustilaisuudessa, Kaapo Kakko, jätti koko testileiriviikon Leijonien kultahumun vuoksi väliin.

https://twitter.com/NJDevils/status/1134847866793615361