Hyökkääjä Patrick Marleaun nimi on noussut siirtohuhujen keskelle.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrun kertoo Twitterissä, että 39-vuotias Toronto Maple Leafs -hyökkääjä kiinnostaa tällä hetkellä Los Angeles Kingsiä. Neuvottelut eivät ole sinänsä yllättävät, sillä Kingsin tuore päävalmentaja Todd McLellan valmensi miestä pitkään San Jose Sharksissa. Neuvottelut ovat kuitenkin vielä alkutekijöissään.

Marleaun on todellinen NHL-konkari, jonka tililtä löytyy pudotuspelit mukaan lukien yli 1800 NHL-ottelua. Tällä kaudella kanadalainen tehtaili 82 ottelussa tehopisteet 16+21=37.

Marleaun nykyistä sopimusta on jäljellä yksi vuosi.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Hearing the Leafs and Kings have talked about a potential Patrick Marleau trade. Obviously there’s the Todd McLellan connection there for Marleau so he might waive. But as of now I don’t think the two teams have found a fit. Kings would need to unload a contract or two as well...