Kaapo Kakon MM-kultajuhlat jäämässä lyhyiksi – samantien NHL:n testileirille?

© Kuva: Getty Images

Leijonien historian nuorimman miesten maailmanmestarin Kaapo Kakon uskomaton vuosi huipentui miehen kauden toiseeen maailmanmestaruuteen, kun vuodenvaihteessa miehen omakätisesti ratkaiseman alle 20-vuotiaiden MM-kullan jatkeeksi kausi päättyi nyt miesten maailmanmestarina.

Pitkään ei 18-vuotias supertalentti kuitenkaan ehdi viimeisimmästäkään voitostaan juhlia, sillä NHL:n testileirit käynnistyvät Buffalossa samantien. Suomalaislupauksen kesäloma uhkaakin jäädä lähes olemattomaksi.

– Buffalossa alkaa huomenna testit. Mutta toivottavasti tässä saisi edes hetken juhlia. Mutta en tiedä yhtään. Huomenna en kyllä mene vielä, Kakko puhalteli medialle kesken mestaruusjuhlien.

Mestaruusjuhlat käynnistyivät Leijonien voiton päätyttyä samantien vauhdilla.

– Mulla lensi maila päähän, kun otin kypärän päästä. Se oli ensimmäinen fiilis – ei onneksi käynyt vissiin pahemmin. Muuta ei oikein ehtinyt edes ajatella, Kakko muistelee naureskellen.

Suomen historian kolmatta miesten maailmanmestaruutta juhlitaan maanantai-iltana Helsingissä. Turkulaishyökkääjä odottaakin vetovastuun siirtymistä tässä vaiheessa konkariosastolle.

– Joku kokeneempi jätkä, joka on joskus aiemmin voittanut jotain, saa johtaa juhlia.

 Torille, kuusi maalia kisoissa iskenyt Suomen seuraava NHL-tähti päättää.

LUE MYÖS: Kanadan NHL-tähtitoimittaja sekä some-kansa antavat tunnustusta Suomelle: ”Todellisia mestareita”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.