New York Rangers vahvistuu lupaavalla puolustajalla – yksi KHL:n tehokkaimmista nuorista pakeista!

© Kuva: Getty Images

New York Rangers on vahvistanut uudelleenrakennuksen kourissa olevaa joukkuettaan yhdellä päättyneen KHL-kauden lupaavimmista puolustajanimistä.

Seura on solminut 2-vuotisen tulokassopimuksen huhtikuussa 22 vuotta täyttäneen Jegor Rykovin kanssa. KHL:ssä HC Sotshin riveissä 47 runkosarjaottelua tehoin 3+6 pelannut venäläinen sai loppukaudella joukkueestaan toiseksi eniten vastuuta (19.24 minuuttia) ollen alle 22-vuotiaista KHL-puolustajista toiseksi tehokkain pistemies.

Mies pelasi varsin tehokkaat pudotuspelit iskien kuuteen otteluun kolme syöttöpinnaa. 189-senttinen puolustaja on alunperin New Jersey Devilsin 5. kierroksen varaus vuodelta 2016. Rykov on edustanut aiemmin urallaan myös Venäjän mahtiseura Pietarin SKA:ta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!