Jokainen jääkiekkoa seuraava tietää, että Kaapo Kakko on parhaillaan Slovakiassa käytävien jääkiekon MM-kisojen kenties kuumin nimi.

NHL:ään juhannuksena todennäköisesti kakkosena varattava pelaaja teki Tanskaa vastaan häikäisevän maalin poljettuaan keskialueelta, laidan kautta juuttien maalille ja upottamalla ”vanhanaikaisen” etukautta sisään.

Kun suomalainen on painanut kisoissa tehot 6+1=7 NHL:n mahdollisen ykkösvarauksen, Jack Hughesin ollessa samalla nollilla, ovat spekulaatiot juhannuksen varaustilaisuuden marssijärjestyksestä vain kiihtyneet.

NHL:ää läheltä seuraava Ilta-Sanomien ja Urheilusanomien kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén antoi tapauksesta oman näkemyksensä. Hän ei edelleenkään usko, että Kakko menee taalajäille ykkösenä.

Suomalainen on ajanut Devilsissä sosiaalisesta mediasta vastaavat ihmiset noloon rakoon.

– Tämä on aika hauskaa, että nyt kisojen aikana Devilsin pr-osasto on joutunut myös lainaamaan Kakko-giffejä vähän kuin pakosta, ettei olisi niin selvää, että ottavat lopulta Hughesin.

Sami Hoffrén

@shoffren
Tämä on aika hauskaa, että nyt kisojen aikana Devilsin pr-osasto on joutunut myös lainaamaan Kakko-giffejä vähän kuin pakosta, ettei olisi niin selvää, että ottavat lopulta Hughesin.

NHL:n varaustilaisuudessa New Jersey varaa ensimmäisenä ja NY Rangers perään toisena.