NHL:n takavuosien ykkösvaraus, venäläishyökkääjä Nail Jakupov on lähellä paluuta NHL-kaukaloihin, uutisoi venäläinen Allhockey.

Sivuston mukaan Arizona Coyotes sekä ”kolme muuta läntisen konferenssin seuraa” olisivat kiinnostuneita solmimaan sopimuksen Pietarin SKA:ssa nykyään kiekkoilevan 25-vuotiaan entisen junioritähden kanssa.

Vuoden 2012 NHL:n varaustilaisuudessa ykkösenä Edmonton Oilersin toimesta varattu Jakupov esiintyi viimeksi taalakaukaloissa viime kaudella, jolloin mies saalisti Colorado Avalanchen paidassa pelaamissaan 58 ottelussa 16 pistettä.

NHL-urallaan toistaiseksi pelaamissaan 350 ottelussa 136 (62+74) pistettä takonutta Jakupovia pidetään yleisesti yhtenä NHL:n lähihistorian epäonnistuneimmista ykkösvarauksista.

Mies iski SKA:n paidassa tällä kaudella pelaamissaan 47 KHL-ottelussa 33 (23+10) tehopistettä.