Useita nimekkäitä vahvistuksia NHL:n siirtotakarajalla riveihinsä haalinut Columbus Blue Jackets ei ole onnistunut saamaan peliään uomiinsa uusien miesten liityttyä joukkueen vahvuuteen.

Päävalmentaja John Tortorella onkin nyt tehnyt kokoonpanoonsa radikaalin ratkaisun istuttamalla New York Rangersistä hankitun isokokoisen puolustaja Adam McQuaidin katsomon puolelle joukkueen viimeisimmissä harjoituksissa.

Kolmessa Columbus-paidassa pelaamassaan ottelussa ruman teholukeman -4 keränneen 193-senttinen puolustajajärkäleen taso ei tällä hetkellä riitä pelaavaan pakkikuusikkoon.

– Tein päätökseni sen perusteella, ketkä kuusi ovat parhaita puolustajiamme. Juuri nyt Quaider ei kuulu heihin, Tortorella avaa Columbus Dispatchin haastattelussa.

Valmentaja lisäsi perään myös suurimman huolensa isokokoisen puolustavan puolustajan pelissä.

– Olen hieman huolissani hänen pelinopeudestaan, minkä takia luotan tällä hetkellä enemmän muihin kavereihin, Tortorella avaa.

Columbus on hävinnyt uudistetulla kokoonpanollaan kolme ottelua ja voittanut ainoastaan yhden. Joukkueen ero idän viimeiseen pudotuspelipaikkaan on nyt kaksi pistettä.